Niekoľko úvah o rizikách a stratégii sociálnej politiky. - Pilková, J.
V novokoncipovanej sociálnej politike, odstraňujúcej deformácie systému spoločenskej spotreby, hlavnú náplň tvorí problematika sociálneho zabezpečenia, nezamestnanosti a zdravotníctva, pričleňuje sa k nej školstvo, ktoré je zatiaľ plne závislé na prostriedkoch štátu. Určenie základných aspektov novej stratégie sociálnej politiky.