Záchranná sociální síť.
Materiál vychádza zo správy predloženej ministrom práce a sociálnych vecí vo federálnej vláde. Minimálna mzda. Zabezpečenie nezamestnaných občanov a sociálne odkázaných občanov a rodín s deťmi. Úprava pre občanov s diétami, pre dôchodcov. Nominálne mzdy. Prispôsobovanie smerného rastu miezd vývoju životných nákladov. Nemocenské zabezpečenie. Podpora rodinám s deťmi a dôchodcom.