Problemy izučenija ekonomičeskoj teorii v vysšej škole. Programma kursa "Ekonomičeskaja teorija (političeskaja ekonomija)". - Sidorovič, A.
Návrh osnovy predmetu "Ekonomická teória (politická ekonómia)" obsahujúci aspekty republikového hospodárskeho komplexu Moldavskej SSR, vymedzenie problému národnej ekonomiky ako celku, špecifiká prejavu ekonomických vzťahov v republike, špecifické problémy republikového národného hospodárstva.