Taking stock: a critical assessment of recent research on inventories. - Blinder, A.S
Empirické a teoretické aspekty chovania zásob. Makro- a mikroekonomický pohľad na zásoby - destabilizujúci alebo stabilizačný faktor? Investície do zásob a povojnová recesia v USA 1948-1982. Mikroekonomická teória o chovaní zásob. Model chovania zásob. Makroekonomická teória o zásobách. Zásoby v keynesiánskych modeloch. Zásoby v neoklasických monetárnych modeloch.