<Ein> Poisson-Modell zur schätzung von Produktionsfunktionen neuen Wissens. - Schwalbach, J.
Hodnotenie výrobných funkcií uplatňovania nového poznania v 33 hospodárskych odvetviach SRN. Hodnotenie pomocou ekonometricky interpretovaného Poisson-modelu. Základ databázy a jej teoretické východisko. Patentové prihlášky a výsledky výskumu a vývoja v r. 1979-1983. Zmeny v štruktúre výdajov na výskum a vývoj (personálne a materiálne výdavky).