Finansovaja statistika i perechod k rynočnoj ekonomike. - Volkov, A.
Kritika kvality finančnej analýzy materiálno-finančných proporcií. Výhodnosť využívania systému národných účtov vo finančnej štatistike v trhovej ekonomike. Organizácia prechodu od ukazovateľov bilancií národného hospodárstva k ukazovateľom systému národných účtov.