Komparácia sektorovej štruktúry hrubého domáceho produktu ČSFR a malých hospodársky vyspelých krajín. - Lukačovičová, S.
Hrubý domáci produkt (HDP) - najvhodnejší ukazovateľ pre vzájomné porovnanie systému bilancií národného hospodárstva (východoeurópske štáty) a systému národných účtov (vyspelé krajiny). Údaje o sektoroch a odvetvovej štruktúre HDP v malých hospodársky vyspelých krajinách a v ČSFR.