Teorie portfolia je, když... - Bureš, J.
Výklad a grafické znázornenie okamžitej a očakávanej (budúcej) spotreby. Príklady množiny portfolií. Aplikácia teórie portfolia v trhovej ekonomike a modelovanie alokačných procesov.