Gotovim menedžerov: o koncepcii Gosudarstvennoj akademii upravlenija. - Razu, M.
Ukončenie cyklu článkov o problémoch prípravy špecialistov v riadení. Zhodnotenie činnosti Štátnej akadémie riadenia. Dve cesty prípravy manažérov: dvojstupňové vzdelanie v systéme bakalár-magister a široká rekvalifikácia riadiacich pracovníkov na základe manažérskeho programu postgraduálneho štúdia. Projekt bakalárskeho kurzu a programu vzdelania magistrov, ako aj prípravy manažérov v postgraduálnom štúdiu.