Kolektivní vyjednávání. - Součková, M.
Výklad základných ustanovení zákona o kolektívnom vyjednávaní. Zmluvné strany. Druhy kolektívnych zmlúv. Obsah, platnosť, záväznosť a účinnosť kolektívnych zmlúv. Postup pri uzatváraní kolektívnych zmlúv. Uloženie kolektívnych zmlúv a oboznámenia sa s ich obsahom. Kolektívne spory. Štrajk a výluka.