Metody řízení personálních a sociálních činností v podnikatelském klimatu. 1. - Stýblo, Jiří
Metódy sociálnych analýz, ich zameranie a zdroje získavania informácií. Funkčná analýza sociálneho systému. Analýza sociálneho systému riadenia. Analýza personálnej štruktúry organizácie. Metódy rozhodovania o sociálnych javoch a riziková situácia. Hodnotenie rizík.