Rozhodujíci problémy reprodukce pracovních sil ve strojírensko-elektrotechnickém komplexu. - Vybíralová, Júlia
Informácie k otázkam, aká je zamestnanosť v čs. strojárstve a elektrotechnike, aké faktory ovplyvňujú jej vývoj, či je podiel robotníkov a duševných pracovníkov vyhovujúci, aká je veková, kvalifikačná, profesná a územná štruktúra základných skupín pracovníkov, ako fungujú obchodno-technické služby a či školská sústava zabezpečuje dostatočný počet vysokokvalifikovaných odborníkov technických smerov. Vyjadrenie ku koncepčným zámerom v oblasti pracovných síl pre nasledujúcich 10 rokov.