Les retraites: quelques données chiffrées.
Francúzski dôchodcovia v r. 1988 dostávali priemerne 6500 fr. mesačne, z čoho vyše 90 perc. si zaplatili počas svojho zamestnania. Rozdiely medzi mužmi a ženami a rôznymi kategóriami dôchodcov a dôchodkov. Doplnkové dôchodky a výhody. Porovnanie dôchodkov a platov. (Solidarité santé, études statistiques 1990, č.5, sept., okt.).