Odměňování ředitelů v podnikatelské rozpočtové a příspěvkové sféře v působnosti federace od roku 1991. - Kudrna, V.
Nové riešenie odmeňovania vedúcich pracovníkov v podnikateľskej, rozpočtovej a príspevkovej sfére podľa vyhlášky Federálneho ministerstva práce a sociálnych vecí z 11. februára 1991 č.74/1991 Sb. Stanovenie zmluvnej mzdy, jej jednotlivé zložky. Podmienky zainteresovanosti vedúceho organizácie.