Vyhláška o vymezení obsahu mzdových prostředků s komentářem. - Hoffman, J.
Komentár k vyhláške Federálneho ministerstva práce a sociálnych vecí zo dňa 30. januára 1991 č.58/1991 Zb. o vymedzení obsahu mzdových prostriedkov. Okruh osôb, na ktoré sa vyhláška vzťahuje. Zachovanie princípu rozdelenia mzdových prostriedkov na mzdy, náhrady mzdy a mzdy uhradzované zo zisku.