ILO Information.
Informácie Medzinárodnej organizácie práce o dôsledkoch kratšej pracovnej doby. Skúsenosti jednotlivých vyspelých krajín so skracovaním pracovnej doby a s ich vplyvom na zamestnanosť. Migrujúci pracovníci v Európe po r. 1992. Rast zamestnanosti žien a zmenené požiadavky na kvalifikačnú štruktúru.