Pohyblivá pracovní doba. - Vítek, M.
Z hľadiska dĺžky pracovného času patríme ku krajinám z najdlhším pracovným časom. Kvalitatívne hľadiská utvárania pracovného času. Vzťah medzi spružnením a skracovaním pracovného času. Humanizácia, posilňovanie autonómie a sebakontroly individualizácia pracovného výkonu. Kĺzavá pracovná doba, zmenová a nočná práca. Vhodné pracovné prestávky.