Výklad k právní úpravě rekvalifikace. - Čarský, Jiří
Výklad k vyhláške Ministerstva práce a sociálních věcí Českej republiky zo 7. januára 1991 č.21/1991 Sb. o bližších podmienkach zabezpečovania rekvalifkácie uchádzačov o zamestnanie a zamestnancov. Osoby, ktoré môžu byť zaradené do rekvalifikácie. Vydávanie dokladov o kvalifikácii po ukončení rekvalifikácie.