Soukromí podnikatele a zákon o zaměstnanosti. - Jouza, L.
Možnosti zmierniť ekonomické a sociálne dôsledky nezamestnanosti aktívnou podnikateľskou činnosťou. Spolupráca súkromných podnikateľov so štátnymi a odborovými orgánmi pri získavaní zamestnancov. Povinnosti súkromných podnikateľov pri zabezpečení zamestnania občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou.