Strategie řízení lidských zdrojů v moderním podniku. - Sýkora, E.
Riadenie ľudských zdrojov. Základné faktory rozvoja ľudského potenciálu. Organizačné kompetencie v riadení ľudských zdrojov. Základné funkcie systému riadenia a metódy tvorby a realizácie systému riadenia ľudských zdrojov. Podnikový štatút personálneho útvaru a personálne aktivity.