Trh práce a politika státu. - Flašarová, L.
Zmeny na trhu práce v roku 1990 v ČSFR. Nezamestnanosť začiatkom roku 1991 a proces vytvárania pracovných príležitostí a jeho bariéry. Dve varianty vývoja nezamestnanosti, niektoré regionálne aspekty. Štatistické údaje o uchádzačoch o zamestnanie podľa krajov. Výhľady a prognózy.