Vyhláška o zřizování společensky účelných pracovních míst a vytváření veřejně prospěšné práce s komentářem. - Čarský, Jiří
Výklad k vyhláške Ministerstva práce a sociálních věcí Českej republiky zo 7. januára 1991 č. 22/1991 Sb. o vytváraní spoločensky užitočných pracovných miest a verejno prospešnej práce. Podnety Úradu práce k vytváraniu nových pracovných miest. Tri formy finančného zvýhodnenia poskytované Úradom práce.