Vytváranie trhu práce. - Laudárová, H.
Odlišnosť trhu práce od ostatných čiastkových trhov. Analýza dopytovej a ponukovej stránky. Extenzívnosť využívania pracovných síl v ČSFR. Liberalizácia zamestnanosti a miezd - predpoklad vytvárania reálneho trhu práce. Nedostatky v súčasnej politike zamestnanosti: obmedzenie sa na zachytávanie negatívnych sociálnych dopadov ekonomickej reformy na najviac sociálne ohrozené vrstvy obyvateľstva.