Vývoj zaměstnanosti a mezd v ČSFR v roce 1990. 1. - Dittrich, Pavel
Počet pracovníkov zamestnaných v štátnom a družstevnom sektore čs. národného hospodárstva v roku 1990. Zníženie zamestnanosti oproti roku 1989, odchod veľkej časti pracovníkov do malých podnikov, družstiev a súkromného podnikania. Počet neumiestnených uchádzačov o prácu k 31.12.1990 v ČR a SR. Rast priemernej mzdy v ČR a SR.