Zákon o zaměstnanosti. - Karabín, Štefan
Vytváranie trhu práce a základná filozofia zákona o zamestnanosti ČSFR. Spory o výklad ustanovenia zákona č. 14 o vhodnom zamestnaní a príčiny stanovenia daného postupu vládou. Nástroje zabezpečovania štátnej politiky zamestnanosti. Podmienky hmotného zabezpečenia uchádzačov o zamestnanie. Povinnosti zamestnávateľa.