Self-selection and intermunicipal migration in Canada. - Islam, M.N
Skúmanie migračných pohybov v Kanade v kontexte modelu ľudského kapitálu, ktorý je prispôsobený selektivite migranta pri výpočte predpokladaných ziskov na príjmoch. Bývanie a trh práce ako faktory ovplyvňujúce migráciu medzi mestami, vekové rozdiely migrantov. Štrukturne koeficienty v r. 1971-81.