Nová úprava hmotného zabezpečení uchazečů o zaměstnání v České republice. - Jouza, L.
Stanovenie bližších podmienok poskytovania hmotného zabezpečenia uchádzačom o zamestnanie v zmysle vyhlášky Ministerstva práce a sociálních věcí České republiky zo dňa 7.1.1991 č.20/1991 Sb. Občania, ktorí majú nárok na príspevok. Vymedzenie pojmu vhodné zamestnanie. Úprava výšky príspevku a príspevok vo zvláštnych prípadoch.