<The> cyclical sensitivity of regional unemployment: An assessment. - Byers, J.D
Skúmanie vzťahov medzi oblastnou a celoštátnou nezamestnanosťou. Rozbor postupov použitých na hodnotenie "cyklickej senzitivity", pričom sa aplikujú súčasné tendencie v ekonometrickom modelovaní časových radov. Naznačuje sa, že regresia OLS odhaľuje najmä rovnovážne vzťahy medzi oblastnou a celoštátnou nezamestnanosťou.