Krupnyje ekonomičeskije rajony: puti preodolenija dezintegracii rynka. - Gorbunov, E.
Tendencie k politickej dezintegrácii v ZSSR a integratívne tendencie trhu. Charakteristika ekonomického rajónu. Podnik a podnikateľ ako základ trhu. Regionálna objednávka výrobným odvetviam. Formovanie jednotného výrobného komplexu v rajóne. Úloha tovarovo-peňažných vzťahov a štátu pri regulovaní ekonomiky.