<La> reconversion du Nord-Pas-de-Calais. - Meilhaud, J.
Ako sa dva okresy severného Francúzska v rajóne Nord-Pas-de-Calais, kde sa buduje podmorský tunel, chcú vymaniť z chudoby. Údaje o rajóne. Nový moderný priemysel na obzore. Európa ako obchodný partner. Modernizácia tradičnej činnosti. Belgickí investori. Dunkerque a Boulogne ako príklady. (L'usine nouvelle 1990, 29.11.).