Public capital and regional output. - Merriman, D.
Porovnávanie japonských a amerických údajov na podchytenie ukazovateľov oblastných výrobných funkcií, ktoré zahrnujú vládny kapitál ako input. Parametre simulujú alokáciu vládneho kapitálu, ktorý by vyústil v rovnaký output na 1 zamestnanca v štáte i v oblastiach. Empirické meranie zmien.