Regional balance sheets of gains and loses from national policies. - Jones, R.
Hodnotenie účinkov regionálnej politiky v Kanade s použitím numerických oblastných modelov všeobecnej rovnováhy. Posudzovanie vlastností modelu. Modelové postupy štátnej politiky s medzioblastnými efektami. Porovnávanie výsledkov výpočtov všeobecnej rovnováhy a bilancií.