Návrh zákona o pozemkových úpravách a pozemkových úřadech. - Karfík, Z.
Význam pripravovaného zákona Federálneho zhromaždenia o úprave vlastníckych vzťahov k pôde. Prevedenie pozemkových úprav ako predpoklad usporiadania vlastníckych vzťahov. Hlavný vecný obsah pozemkových úprav podľa navrhovaného zákona. Povinnosť vlastníkov preukázať vlastnícke právo.