Občané druhé kategorie. Cesta k trhu bytů. - Červenková, A.
Náklady na zateplenie bytov, na merače tepla a pod. bude hradiť u štátnych bytov OPBH, u družstevných bytov sa náklady rozdelia na jednotlivých členov. Družstevníci budú platiť súčasne s vyššou sumou za teplo aj náklady na jeho úsporu. I majitelia rodinných domov majú vysoké náklady s bývaním. Dotácie, ktoré dostávali organizácie bytového hospodárstva zo štátneho rozpočtu, hradili všetci daňoví poplatníci.