O problemach programmno-celevogo formirovanija seti malych predprijatij. - Adamesku, A.A
Teritoriálne programy formovania siete malých podnikov, ich optimálna hustota a skúsenosti s nimi v USA. Predpoklady vytvorenia siete v oblasti investícií a technického vybavenia. Skúsenosti a predpoklady tvorby siete malých podnikov v niektorých regiónoch ZSSR.