Střediskové hospodaření. - Hlavatý, Karel
Fungujúce strediskové hospodárenie je jednou z úloh prechodu podnikov do trhových podmienok. Decentralizácia nesleduje len lepšie prispôsobenie sa trhu a lepšie využitie kvalifikácie ľudí. Naše podniky vykonávajú elementárnu reštrukturalizáciu na trhové podmienky. Právomoci a zodpovednosti vedúcich stredísk.