Modele rozwojowe spóldzielczosci. - Kleer, J.
Kritéria pre rozlišovanie modelov družstevníctva. Prvý model: tradičné družstvo. Druhý model: trhové družstvo. Tretí model: integrované družstvo. Inštitucionálno-právny systém. Hospodárska politika štátu. Závery zhrnuté do štyroch bodov.