Comment neutraliser les chocs budgétaires susceptibles de menacer l'intégration monétaire européenne? - Aglietta, M.
Rozpočtová politika v Európe a porovnávacia úprava miezd a kurzov. Efekty expanzívnej rozpočtovej politiky. Efekty politiky kombinovanej s reálnym kurzom. Oživenie rozpočtu kompenzovaného znížením miezd a politika výmenného kurzu. (Pecunia 1990, č.2-3.).