<Die> Schulden des Staates. - Feit, A.
Prudký nárast štátneho dlhu po zjednotení Nemecka ako záťaž pre nasledujúce generácie. Potreba udržania výdavkov v určitých hraniciach a limitovania subvencií. Úvery na zabránenie recesii. Problémy brzdenia rastu štátneho dlhu.