Evolution du déficit budgétaire américain.
Potreba voluntaristickej akcie. Hrubý federálny rozpočet a čisté úroky. Budú roky 1990-1991 v riešení rozpočtového deficitu prelomovými? Jediné riešenie - návrat k rovnováhe rozpočtu. Ciele rozpočtového deficitu v každej jeho verzii podľa Gramm-Rudman-Hollingsovho zákona. (Regards sur les changes 1990, č. 31).