Herausforderungen der Finanzpolitik. - Lambsdorff, O.
Finančná politika v období oživenia trhového hospodárstva od r. 1948 v SRN. Zmena finančnej situácie po zjednotení Nemecka. Výdaje na sociálne, ekologické a iné účely v nových spolkových krajinách. Výdaje SRN na vojnu na Blízkom Východe. Finančná záťaž a príjmy. Problémy úverovej politiky.