Militärausgaben, Ausfuhr und Wachstum: eine Anmerkung zu Rotschilds Hypothese. - Maneval, H.
Doplnok k práci K. Rotschilda o vzťahu výdavkov na armádu, vývoz a hospodársky rast, uverejnenej v r. 1973. Jeho hypotéza vzťahu bola otestovaná výskumom za obdobie 1970-1986, do ktorého okrem pôvodných 14 OECD štátov bola pojatá aj Austrália a Fínsko.