Projektové financování - Zajíc, V.
Podstata projektového financovania. Spôsoby delenia rizík medzi účastníkmi projektových obchodov a základné modely projektového financovania. Možnosti využitia leasingu. Úloha medzinárodných finančných poisťovacích inštitúcií v projektovom financovaní. Možnosti uplatnenia v zahraničnom obchode ČSFR.