Co je základem daně z obratu. Konzultace THN. - Klak, J.
Základné platné legislatívne pravidlá, ktoré modifikujú východiskové prístupy ku zdaneniu tovaru alebo subjektu. Výpočet daňovej povinnosti nie je v jednotlivých oblastiach hospodárskej činnosti totožný. Praktické príklady postupu zodpovedajúceho súčasne platným normám. Mimoriadne vysoký rozptyl bežných daňových sadzieb. Perspektívy vývoja dane z obratu.