Cutting capital gains taxes. - Auten, G.E
Bežný štatút zdaňovania kapitálových ziskov - história zdaňovania kapitálových ziskov v USA do r. 1986 a daňová reforma a zmeny v nej v r. 1986. Otázka vplyvu kráteného zdaňovania kapitálových ziskov na rast alebo pokles príjmov. Subjekty prospechu nižších daní z kapitálových ziskov. Otázka možnosti vplyvu poklesu daní z kapitálových ziskov na ekonomický rast. Statický a dynamický odhad zmien vo vývoji kapitálových ziskov.