Platit důchodovou daň nebo daň z příjmů? Dilema podnikatelů. - Kubánek, M.
Cieľom článku je na dvoch základných modelových príkladoch preskúmať, pri akom príjme je pre podnikateľa výhodnejšie využiť režim dane z príjmov a pri ktorom príjme je výhodnejšie využiť režim dane dôchodkovej.