Principy nové daňové soustavy. - Krůček, Z.
Novú daňovú sústavu, ktorú schválila vláda ČSFR a ktorá začne fungovať 1.1.1993, budú tvoriť: daň z tovaru (daň z pridanej hodnoty a spotrebné dane), daň z príjmov, daň cestná, daň z nemovitostí, daň dedičská a darovacia a poplatky súdne, správne a miestne. Charakteristika jednotlivých druhov daní.