Neue Wege zur Finanzierung öffentlicher Investitionen. - Rehm, H.
Financovanie verejnej infraštruktúry v nových spolkových zemiach SRN. Vytvorenie pracovnej skupiny pre skúmanie možností financovania verejných investícií súkromným kapitálom. Komunálny úver a vytváranie leasingových spoločností. Využitie fondov nehnuteľností v podobe komanditných spoločností. Komunálna výroba a spoločnosti. Tichí spoločníci. Financovanie verejných projektov.