Deutsch-Deutsche Banken. - Kohlhoff, H.
Podiel bánk na povojnovom vývoji v SRN. Vývoj bánk po r. 1945 v sovietskej zóne. Vytvorenie Štátnej banky v NDR a jej funkcie (emisná, úverová a i.). Negatívny vplyv stresu zo zmeny na klímu u bankového personálu vo Východnom Nemecku. Západné banky a ich perspektívy v zjednotenom Nemecku. Východné banky a ich prechod na nové funkcie.