<Die> genossenschaftlichen Zentralbanken im Jahre 1989.
Počty fúzií družstevných bánk. Rast úverovej činnosti a jej štruktúra. Celková bilancia centrálnych bánk. Úrokové rozpätia a sadzby. Financovanie zvýšeného dopytu po úveroch. Realizovanie pohľadávok bánk. Náklady bánk na ich činnosť. Charakteristika výsledkov činnosti bánk: Deutsche Genossenschaftsbank, Westdeutsche Genossenschafts-Zentralbank AG Stuttgart a Südwestdeutsche genossenschafts-Zentralbank.